fbpx

Doe mee & win een KitchenAid!

Meedoen is simpel! Volg ons op Instagram, vul het formulier hieronder in en maak kans op een prachtige KitchenAid keukenmachine! Bak je vaker met Speculaas van De Ruiter’s Bakkerij of geniet je van de speculaasjes tijdens het koffieuur? Vul dan de batchcode in van je verpakking om extra kans te maken. 

WIN 1 VAN DE 3 KITCHENAID KEUKENMACHINES!

De batchcode vind je op de zijkant van de verpakking, onder de houdbaarheidsdatum. Let op, de code op jouw verpakking kan afwijken van de weergegeven cijfers en data.

Veelgestelde vragen

Wat moet ik doen om te winnen? (Actievoorwaarden)

Volg @ruitersbakkerij op Instagram. Je krijgt een link naar deze pagina. Vul deze pagina in en voeg ook de batchcode van je pak speculaasjes in als je die hebt. Daarnaast ben je 18 jaar of ouder, ben je niet werkzaam bij Hellema (of aan hen verbonden organisaties én ben je woonachtig in Nederland.

Tot wanneer kan ik meedoen? 

De actie loopt van 15 april tot en met 15 juli 2024. 

Wanneer weet ik of ik heb gewonnen? 

Er worden in totaal drie KitchenAids weggegeven. Iedere vier weken verloten we er een. Als je hebt gewonnen sturen we je een DM én een e-mail. Zorg er dus (ook) voor dat je berichtjes kunt ontvangen op Instagram! 

Als ik heb gewonnen, moet ik de KitchenAid dan ergens ophalen? 

Als je bericht hebt gekregen dat je hebt gewonnen, versturen we de KitchenAid naar jou. Je hoeft hem niet op te halen. 

Wat doen jullie met mijn gegevens? 

Vanzelfsprekend gaan we zorgvuldig met de gegevens om. Jouw gegevens worden gebruikt voor de De Ruiter’s Bakkerij x KitchenAid actie van 2024 en een eenmalige aankondiging van eventueel nieuwe acties.  

Kan ik ook een KitchenAid kopen? 

Jazeker! Dat kan via kitchenaid.com