fbpx

Speculaasrotsjes

Ben je op zoek naar een heerlijke en makkelijke snack voor bij jouw volgende filmavondje of als tussendoortje op werk? Dan zijn deze speculaasrotsjes een echte aanrader! Met slechts een paar ingrediënten maak je in een handomdraai deze heerlijke zoete hapjes.

    Benodigdheden

  • 100 gram pure chocolade
  • 4 speculaasjes
  • Hittebestendige kom
  • Spatel
  • Bakpapier

Bereiding

  1. Breek de speculaasjes in kleine stukjes en leg deze op een velletje bakpapier.
  2. Smelt de chocolade au bain-marie of in de magnetron. Roer regelmatig door tot de chocolade volledig gesmolten is.
  3. Giet de gesmolten chocolade over de stukjes speculaas op het bakpapier. Zorg dat de stukjes speculaas volledig bedekt zijn met chocolade.
  4. Laat de speculaasrotsjes minstens een uur opstijven in de koelkast.
  5. Haal de speculaasrotsjes uit de koelkast en breek ze voorzichtig in stukken.