fbpx

Vacature deegbereider / allround medewerker

Wil jij bij de grootste speculaasfabriek van Nederland werken en in het voortraject staan van deze overal bekende koeken? Wij zijn op zoek naar een allround medewerker / deegbereider. Vind je het leuk om met voeding te werken en heb je hygiëne hoog in het vaandel staan? Dan word jij blij van deze functie!

De Ruiters ’s Bakkerij

Je komt als deegbereider te werken in een modern industrieel bedrijf met een platte organisatie. De Ruiter’s Bakkerij is sinds 1950 gevestigd in Ooltgensplaat. Als bedrijf zijn we de grootste speculaas fabrikant van Nederland. We ontwikkelen hier onder andere de broze koffiekoeken, krokante speculaasbrokken en de herkenbare speculaas molens in diverse formaten. Je vindt de producten die jij maakt dan ook terug in bijna alle supermarkten van Nederland, maar ook in andere delen van de wereld.

Hoe ziet jouw dag er uit?

In jouw functie ben je verantwoordelijk voor de start van het proces. Je weegt de grond- en hulpstoffen af met behulp van moderne apparatuur en voegt deze samen tot een deeg. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en stuur je bij waar nodig. Na de bereiding van het deeg voer je deze op in de vormwalsmachine en regel je de afstelling.

Natuurlijk zorg je tijdens en na de productie ervoor dat je werkomgeving schoon en opgeruimd is, dat alle controles gedaan worden en de registraties worden bijgehouden.

Je dagelijkse werkzaamheden worden hiernaast afgelost door het laden en lossen van vrachtwagens en een stukje magazijn beheer. Er is enige technische kennis vereist omdat je klein onderhoud of kleine storingen zelf oplost. Dit alles zorgt voor een zeer afwisselende en mooie functie binnen onze speculaasfabriek.

Wie zoeken wij?

We zoeken een enthousiaste collega. Iemand die zelfstandig is en technisch inzicht heeft. Hiernaast ben je iemand die graag zijn of haar handen uit de mouwen steekt en vind je het geen probleem om in 2 ploegen te werken. De deegbereider start iets eerder dan de reguliere productie i.v.m. het bereiden van het deeg. Je werkt van 05.00 tot 13.30 en 13.15 tot 22.00.

Aanbod

De Ruiter’s Bakkerij Ooltgensplaat B.V. biedt je een uitdagende en verantwoordelijke functie aan het begintraject van onze speculaas! Hiernaast kan je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Zoetwaren.
  • Een goed salaris conform CAO Zoetwaren tussen de € 2.061,- en € 2.570,- bruto per 4 weken op basis van een 36-urige werkweek. Per maand is dit: € 2.232,75 tot en met € 2.784,17 bruto (exclusief toeslagen).
  • Ploegentoeslag en reiskostenregeling;
  • Je krijgt per periode van 4 weken uitbetaald;
  • We bieden een afwisselende baan met veel eigen verantwoordelijkheid;
  • Eventueel doorgroeimogelijkheden;
  • Een werkplek die momenteel volop in ontwikkeling is en waar men op dit moment bezig is met uitbreiding van het pand en een extra productielijn.

Interesse?

Solliciteer direct door je cv en motivatie te mailen naar: Alex Landsman. Bedrijfsleider bij De Ruiter’s Bakkerij in Ooltgensplaat. [email protected] – 0187-631844