fbpx

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over een van onze producten? In onderstaand overzicht vind je het antwoord op de veelgestelde vragen.

Hoe gaat De Ruiter’s Bakkerij om met sponsoraanvragen? 

Bij De Ruiter’s Bakkerij krijgen we regelmatig sponsoraanvragen voor gratis producten of een financiële bijdrage. De Ruiter’s Bakkerij heeft hierin de weloverwogen keuze gemaakt om ons te beperken tot het sponsoren van lokale initiatieven en het steunen van de voedselbank. Helaas kunnen wij niet voldoen aan individuele en op zichzelf staande initiatieven.

Ik heb een product dat niet aan mijn verwachtingen voldoet. Waar kan ik terecht?

Wat vervelend om te horen. Heb je een product dat niet aan je verwachtingen voldoet, ga dan naar de pagina klantenservice en kies voor de optie ‘Ik heb een klacht’. Onze specialisten nemen na ontvangst van de klacht zo snel mogelijk contact met je op.

Is het mogelijk om de bakkerij te bezoeken?

Om de kwaliteit te blijven waarborgen (en niet alle geheime recepten te verklappen) is het helaas niet mogelijk om rondleidingen te krijgen in onze bakkerij. Hygiene en voedselveiligheid in onze fabriek is van zeer groot belang.

Waar kan ik de allergenen terugvinden op de verpakking?  

Op alle merken van De Ruiter’s Bakkerij staat achter op de verpakking vermeld welke allergenen en eventuele sporen het product bevat.  

Wat zijn de e-nummers en waarom zitten deze in jullie producten?

Een E-nummer is een kwaliteitskenmerk dat toegekend is door de Europese commissie aan bepaalde hulpstoffen die nodig zijn voor de productie van bijvoorbeeld De Ruiter’s Speculaas. E-nummers worden toegekend aan verschillende stoffen. Zo hebben enkele vitamines een E-nummer, maar ook de kleurstoffen uit bieten, worteltjes en stoffen als bijenwas en lecithine hebben een E-nummer. De kleurstoffen die bij het maken van koekjes worden gebruikt hebben een natuurlijke oorsprong.

Waar kan ik meer vinden over de geschiedenis van De Ruiter’s Bakkerij?

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze historie. Je vindt meer over onze geschiedenis en het ontstaan van speculaas op de pagina Historie.

Mijn vraag staat er niet tussen. Hoe kan ik contact opnemen met De Ruiter’s Bakkerij?

Voor andere vragen verwijzen wij je graag door naar onze klantenservice zodat wij ervoor kunnen zorgen dat je vraag bij de juiste persoon terecht komt.

We helpen je graag verder

Voor andere vragen verwijzen wij je graag door naar onze klantenservice zodat wij ervoor kunnen zorgen dat je vraag bij de juiste persoon terecht komt.