Kwaliteitseisen
Sinds 1950 garanderen wij de karakteristieke smaak van de échte bakkersspeculaas. Ambachtelijk gebakken met ons aloude en geheime recept in het Zuid-Hollandse Ooltgensplaat. Bij De Ruiter’s Bakkerij hanteren wij de strengste kwaliteitseisen voor voedselveiligheid.
High quality ingredients Smeuïge speculaaspasta
- Speculaas 57%
- tarwebloem
- suiker
- plantaardig oliën (palm, raapzaad)
- specerijen (waaronder kaneel)
- rijsmiddel (natrium bicarbonaat)
- zout
- invertsuikerstroop
- Plantaardige oliën en vetten (koolzaad, palm)
- Suiker
- Emulgator (zonnebloemlecithine)
- Mout (tarwe, gerst)
- Bloem (haver)
- Antioxidant (natuurlijk tocoferol extract met zonnebloemolie)
- Voedingzuur (citroenzuur)
Allergie-informatie
Kan sporen van pinda, rogge, spelt, noten, soja, sesam, melk en eieren bevatten
Bewaaradvies
Op kamertemperatuur bewaren (18°C – 23°)
Inhoud
300 g
Nutritional quality
per 100 g
Energie
2602kJ (626 kcal)
Vetten
47,3 g
Verzadigde Vetzuren
8,2 g
Koolhydraten
46,1 g
Waarvan Suikers
25,0 g
Eiwitten
3,5 g
Zout
0,75 g