Speculaastruffels

Een zoet tussendoortje, waar je écht van kunt genieten. Een guilty pleasure voor velen!

    Benodigdheden

  • 5-7 speculaas molenkoeken van De Ruiter's
  • 2 eetlepels speculaaspasta van De Ruiter's
  • 150 gram gesmolten pure chocolade
  • Een beetje gesmolten witte chocolade ter garnering
  • Keukenmachine (of vijzel)
  1. Doe de speculaaskoeken in de keukenmachine en blend ze tot kruimels.
  2. Voeg nu de speculaaspasta toe en laat de keukenmachine draaien.
  3. Nu is het tijd om de gesmolten chocolade toe te voegen. Mocht het mengsel te nat worden, voeg er dan een speculaaskoek toe. Laat dit geheel even rusten.
  4. Draai nu balletjes van het afgekoelde mengsel.
  5. Leg ze op bakpapier zodra ze rond zijn.
  6. Versier de truffels met witte chocolade en zet ze even in de koelkast. Na een half uur kun je ze serveren!

Bekijk ook deze recepten

afbeelding recept

Heerlijke herfstcake

Deze herfstcake met speculaas is echt heerlijk recept om te bakken op regenachtige dagen. De crumble bovenop geeft het nog een heerlijke bite ook!

Bekijk recept
afbeelding recept

Herfstige appelcrumble

Een heerlijke fruitige crumble met het perfecte seizoensproduct: appels en speculaas!

Bekijk recept
afbeelding recept

Speculaas-perentaartje

In dit kleine speculaas-perentaartje zit de overheerlijke speculaaspasta van de Ruiter's Bakkerij, die de peertjes een unieke en rijke smaak geeft.

Bekijk recept