Bevroren yoghurtsnack

Een lekker tussendoortje, maar deze bevroren yoghurtsnack kan ook perfect als dessert!

    Requirements

  • 500ml (plantaardige) yoghurt
  • handvol blauwe bessen
  • 3 Ruiter speculaasjes
  • Eetlepel gesmolten Ruiter's speculaaspasta
  • eventueel honing of ahornsiroop om de yoghurt mee te zoeten.
  • Bakpapier
  • Een plaat die in de vriezer kan
  1. Leg de bakpapier in de plaat die je gebruikt voor dit recept.
  2. Roer de yoghurt goed door, voeg nu de honing of ahornsiroop toe aan de yoghurt.
  3. Vul de, met bakpapier beklede plaat, met je yoghurt mengsel en spreid het goed uit.
  4. Maak met de gesmolten Ruiter’s speculaaspasta wat vormpjes op de yoghurt.
  5. Verkruimel de Ruiter’s speculaaskoeken hier overheen.
  6. Verspreid de blauwe bessen evenredig over de yoghurtplaat.
  7. Leg het voor minimaal 2 uur in de vriezer. Een nacht laten bevriezen is het beste.

See our other recipes

afbeelding recept

Always delicious speculaas ice cream 

A delicious cooling dessert for summer nights; speculaas ice cream. Also, super easy to make!

See recipe
afbeelding recept

Airy tiramisu 

This speculaas tiramisu is a perfect dessert for light summer dinners. I'm sure there's still room for dessert!

See recipe