Robuuste taartbodem

Een lekkere taartbodem maken was nog nooit zo eenvoudig! Je hebt namelijk maar een paar speculaasjes nodig (en wat boter) om een heerlijke, knapperige bodem te maken. Een perfect recept voor een beginnend (taarten)bakker.

    Benodigdheden

  • Hakmolen

  • Springvorm
  • De Ruiters Speculaas
  • Margarine
  • Bakpapier
  • Lepel

Bereiding

  1. Doe een aantal koekjes in een hakmolen en mix de kruimels met een beetje gesmolten margarine.
  2. Klem het bakpapier tussen je springvorm en schep het kruimelmengsel in de vorm.
  3. Druk het goed aan met de bolle kant van de lepel.

Voor het beste resultaat laat je de bodem voor ongeveer een uurtje rusten in de koelkast. Tada! Zo is de basis in elk geval goed.

Bekijk ook deze recepten

afbeelding recept

Kruidige twist in ijs

Ben je een echte ijsliefhebber en op zoek naar een verrassende twist voor jouw dessert? Voeg dan speculaas toe aan jouw ijs!

Bekijk recept
afbeelding recept

Speculaassmoothie

Heb je haast 's ochtends en weinig tijd om rustig te ontbijten? Dan is een smoothie een ideale oplossing.

Bekijk recept
afbeelding recept

Speculaas “rotsjes”  

Are you looking for a delicious and easy snack to go with your next movie night or as a snack at work? Then these speculaas rotsjes are highly recommended!

Bekijk recept