Herfstige appelcrumble

Een heerlijke fruitige crumble met het perfecte seizoensproduct: appels en speculaas!

    Requirements

  • 2 middelgrote appels
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 theelepel kaneel
  • 2 de Ruiter's speculaaskoeken
  • 3 eetlepels tarwebloem
  • 1,5 eetlepel havermout
  • 1,5 eetlepel gesmolten (plantaardige) boter
  1. Verwarm je oven voor op 190 graden
  2. Schil en snijd je appel in kleine stukjes. Doe dit in een kom.
  3. Voeg de suiker en kaneel toe. Mix het geheel goed door tot het evenredig gemengd is.
  4. Maak in een ander kommetje de crumble. Meng de meel, havermout, suiker, kaneel, stukjes speculaaskoek en boter bij elkaar. Dit zou er kruimelig uit moeten komen te zien. Voeg wat meer meel toe als het te nat is, wat meer boter als het te droog is.
  5. Gebruik een ovenbestendig schaaltje. Schep hier de appel in en verkruimel de crumble daarop.
  6. Bak dit voor 15 minuten. Laat het naderhand goed afkoelen.
  7. Serveer met een bolletje speculaasijs of een toef slagroom!

See our other recipes

afbeelding recept

Eiwitrijke speculaasballetjes

De perfecte snack als je zin hebt in iets zoets na je work-out, maar ook je proteïne binnen wilt krijgen. Je kunt met dit recept genoeg balletjes maken, waardoor je altijd het perfecte tussendoortje in huis hebt!

See recipe
afbeelding recept

Airy tiramisu 

This speculaas tiramisu is a perfect dessert for light summer dinners. I'm sure there's still room for dessert!

See recipe
afbeelding recept

Speculaas buttercake

We all know the traditional piece of buttercake, but what if we combined it with our delicious speculaas?

See recipe