Speculaas choco-genot

Een heerlijk drankje, perfect voor de decembermaand! Een chocolademelk, met een vleugje speculaas. Om van te genieten!

    Benodigdheden

  • 350ml (plantaardige) melk
  • 2 eetlepels chocolademelkpoeder
  • 1 eetlepel de Ruiter's speculaaspasta
  • Toef slagroom
  • 2 de Ruiter's speculaaskoeken om ernaast te eten
  1. Verwarm de melk in een pannetje of in de magnetron.
  2. Schep de chocolademelkpoeder in de melk en roer het goed door, voeg hierna de lepel speculaas toe en roer dit opnieuw goed door.
  3. Giet dit (als je de chocolademelk hebt klaargemaakt in een pan) in een fijne mok of glas.
  4. Spuit hier een flinke toef slagroom bovenop en garneer dit met speculaaspasta en -kruimels.

Bekijk ook deze recepten

afbeelding recept

Donuts met speculaasglazuur

Donuts, maar dan gezonder! Deze tussendoortjes zijn gebakken in de oven in plaats van gefrituurd.

Bekijk recept
afbeelding recept

Heerlijke herfstcake

Deze herfstcake met speculaas is echt heerlijk recept om te bakken op regenachtige dagen. De crumble bovenop geeft het nog een heerlijke bite ook!

Bekijk recept
afbeelding recept

Speculaas-perentaartje

In dit kleine speculaas-perentaartje zit de overheerlijke speculaaspasta van de Ruiter's Bakkerij, die de peertjes een unieke en rijke smaak geeft.

Bekijk recept